Nyt badeværelse eller renovering af badeværelse – find den bedste murer på Sjælland

Leder du efter et murerfirma, der kan hjælpe dig med at etablere et nyt badeværelse eller renovere det eksisterende i dit hus eller dit sommerhus? Så læs med her, hvor du får god og brugbar information om, hvordan du finder frem til den bedste murer til lige netop denne form for murerarbejde.

Vælg altid et professionelt og erfarent murerfirma

Når din mureropgave drejer sig om badeværelset, er det helt essentielt, at du vælger et murerfirma, der har erfaring på området. Det er nemlig et af de rum, hvor der er allerflest regler og standarder, der skal følges. 

Det betyder, at et professionelt murerfirma, med god erfaring på badeværelser er din garant for, at dit nye badeværelse er udført helt efter reglerne og i lige netop den udformning og kvalitet, som du ønsker.

Med Murerfirmaet.dk får du mange fordele

Murerfirmaet er et professionelt, dansk murerfirma, med speciale i netop etablering af nye badeværelser og renovering af eksisterende badeværelser. Her får du kvalitet for alle pengene , murere, der taler et sprog du forstår og både hjælp og vejledning til lige netop din mureropgave. 

Herunder kan du få en fin indsigt i, hvilke kvaliteter du kan forvente, når du vælger Murerfirmaet til din opgave.

Mange års erfaring

Murerfirmaet har mange års erfaring, ikke kun på badeværelser, men på alle former for murerarbejde. Når det drejer sig om lige netop badeværelset, som også kaldes et vådrum, er erfaring en super vigtig kvalitet. 

Den er nemlig med til at sikre, at dit nye badeværelse er etableret helt i henhold til den gældende lovgivning på området. Og badeværelset er suverænt det rum i din bolig, der skal opfylde allerflest krav, for at sikkerhed og funktion er helt i top.

Professionelle murere

Her finder du kun uddannede og professionelle murere, der leverer kvalitetsarbejde helt ned i detaljen. Mange års erfaring på mange forskellige projekter har givet dem en uundværlig viden om mange forskellige materialer og deres anvendelsesmuligheder. 

Samtidig holder alle medarbejdere sig til stadighed opdateret på diverse regler og reglementer, nye materialer og ændrede teknikker. Alt sammen noget, der kommer dig som kunde til gode. 

Entrepriseerfaring

En badeværelsesrenovering eller et helt nyt badeværelse kræver deltagelse af mange forskellige håndværkere. Det kræver både erfaring og indsigt i de mange forskellige arbejdsopgaver, at få koordineret hele forløbet på den mest optimale måde. 

For dig er den en god investering, der som oftest tjener sig selv ind i form af et helt gnidningsløst forløb, hvor du ikke behøver bruge din dyrebare tid på kontakt til og koordinering af de mange forskellige håndværkere. 

Byggelederen er din kontaktperson

Der vil altid være en byggeleder tilknyttet dit badeværelsesprojekt. Byggelederen bliver også din faste kontaktperson. Det giver dig en ubekymret hverdag og god ro i maven, for byggelederen sørger for kontakt til alle de forskellige håndværkere, der skal udføre arbejde på projektet. 

Murerfirmaet har en række professionelle, pålidelige og langvarige samarbejdspartnere, der alle besidder de rette kvalifikationer, autorisationer og erfaring. For dig betyder det, at projektet skrider planmæssigt frem og at der ikke er unødig ventetid på hverken materialer eller fagfolk. 

Det er din garanti for et optimalt forløb, der holder både tidsplanen, prisen og den gennemførte, professionelle kvalitet.

Uforpligtende tilbud

Hos Murerfirmaet får du altid et helt gratis og uforbindende tilbud på din opgave. Tilbuddet bliver givet ud fra de ønsker du har, til det færdige resultat. Det omhandler alt fra valgte materialer, placering af sanitet, etablering af gulvvarme, etc.. 

Det er altid muligt at lægge til eller trække fra, så det endelige tilbud matcher helt perfekt med dit budget og samtidig opfylder så mange af dine ønsker, som overhovedet muligt.

Hvad koster en renovering af eksisterende badeværelse?

Det er umuligt at give en fast pris på renovering af badeværelse. Den afhænger nemlig af dine ønsker og krav til renoveringen og om størrelsen på dit badeværelse. Vil du have ny sanitet, gulvvarme, skjult rørføring eller andre features? Vil du have nye klinker på gulvet, indbygget lys i loftet? Skal badekarret fjernes, brusekabinen gøres større?

Alle disse spørgsmål og flere til, afgør prisen på din renovering. Du kan med fordel benytte dig at muligheden for et møde med Murerfirmaet, som både kan råde og vejlede i forhold til dine ønsker og dit budget. Det er ganske gratis, akkurat som det medfølgende tilbud. Så kan du i ro og mag tage stilling til, om det er nu du skal søsætte dit projekt.

Hvad koster en etablering af nyt badeværelse?

Også her er det umuligt at komme med et kvalificeret bud på en pris, uden at kende den specifikke opgave. Dog er det altid sådan, at et helt nyt badeværelse altid vil være dyrere end en renovering. 

Det handler primært om, at der skal etableres rør og ledninger i det nye badeværelse. Derfor er et godt råd, at du for så vidt muligt skal etablere et nyt badeværelse i forlængelse af enten køkken eller bryggers, hvor der allerede er etableret vandtilførsel.

Din pris på et nyt badeværelse vil være afhængig af materialevalg, sanitet og den grad af luksus, som du ønsker. Det bedste udgangspunkt vil også her være et møde med Murerfirmaet, som munder ud i et kvalificeret tilbud til dig. 

Her finder du Murerfirmaet.dk

Murerfirmaet har base på både Amager i København og i Næstved på Sydsjælland. Det betyder at hele Sjælland nemt kan serviceres. Det meste af arbejdet foregår dog i Storkøbenhavn, der med sin store befolkningstæthed generer mange henvendelser. 

Som du kan se, har Murerfirmaet meget at byde på, så tag kontakt og få en god snak om lige netop dit projekt. Kundetilfredsheden vægter højt hos Murerfirmaet, for dig er det en god sikkerhed for et seriøst og professionelt samarbejde om din mureropgave.

Du kan trygt bruge Murerfirmaet.dk til alt dit murerarbejde

Selvom murerfirmaet har specialiseret sig i badeværelser, betyder det bestemt ikke, at du ikke kan anvende dem til alt dit øvrige murerarbejde. Har du for eksempel 

  • Vandskuring af facade
  • Omfugning af murværk
  • Renovering af bolig
  • Nybyggeri eller tilbygning
  • Muret garage

Eller anden form for murerarbejde i tankerne, så tag kontakt. Du får altid et ganske gratis og helt uforpligtende tilbud hos Murerfirmaet, der helt sikkert er det bedste bud på din fremtidige murer på Sjælland.

DEL:

Flere artikler

Er leje af stillads det værd?

Hvis du planlægger nogen form for bygge- eller boligforbedringsprojekt, der involverer arbejde i højden, så er stilladsudlejning sandsynligvis noget, du overvejer. Men er det investeringen

KØB ANNONCE