Hvordan mænd kan vælge de rigtige solbriller til deres ansigtsform

Uanset om du forsøger at kanalisere din indre James Dean eller bare leder efter et nyt sommertilbehør, kan et par gode solbriller gøre underværker for dit look.

Men med alle de forskellige stilarter og former derude, hvordan kan du så være sikker på, at du vælger det rigtige par herre solbriller?

I dette blogindlæg vil vi vise dig, hvordan du vælger de rigtige solbriller til din ansigtsform, så du kan rocke det nye look med selvtillid

Det første skridt er at bestemme din ansigtsform

Hvis dit ansigt er rundt, skal du kigge efter solbriller, der er mere kantede i formen.

Disse vil være med til at give dit ansigt mere definition og kontrast. Hvis dit ansigt er ovalt, er du heldig – stort set alle solbrilletyper passer til dig.

Hvis dit ansigt er hjerteformet, skal du gå efter solbriller, der er bredere forneden, så de afbalancerer proportionerne i dit ansigt.

Og endelig, hvis dit ansigt er firkantet, skal du vælge briller, der er runde eller ovale, så de blødgør de skarpe vinkler på din kæbelinje.

Når du ved, hvilken form på solbriller der passer til dit ansigt, er det tid til at vælge en stil.

Hvis du ønsker at holde tingene klassiske, skal du vælge et par aviators eller wayfarers.

Hvis du føler dig lidt mere vovet, kan du prøve et par cat-eye-briller eller nogle linsefrie “hipster”-stel.

Og hvis du virkelig vil gøre et statement, kan du vælge et par farvestrålende plastikrammer eller nogle retrobriller med hornbånd.

Uanset hvilken stil du vælger, skal du bare sørge for, at det føles som DIG

Konklusion

Der er uendelige muligheder, når du skal vælge de rigtige solbriller til dit look – men med så mange valgmuligheder kan det være svært at finde ud af, hvor du skal starte.

Den gode nyhed er, at du ved at følge disse enkle retningslinjer kan indsnævre dine muligheder og finde det perfekte par solbriller, der passer til din stil.

Så næste gang du er ude at købe solbriller, skal du huske:

Det handler om at finde den rigtige form og stil, der passer til dit unikke ansigt.

Med disse tips i baghovedet kan du med garanti finde et par flotte solbriller, der vil få dig til at vende hovedet hele sommeren.

DEL:

Flere artikler

Er leje af stillads det værd?

Hvis du planlægger nogen form for bygge- eller boligforbedringsprojekt, der involverer arbejde i højden, så er stilladsudlejning sandsynligvis noget, du overvejer. Men er det investeringen

KØB ANNONCE